Google Analytics

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τέλος το troktiko

Η στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, του ανθρώπου που (ουσιαστικά) δημιούργησε το troktiko, έβαλε τους τίτλους τέλους στο blog με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα. Το Σάββατο, στις 24 Ιουλίου στις 12:18 π.μ., το troktiko, δημοσίευσε την τελευταία του ανάρτηση:


"Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε τη Δημοκρατία, κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω...". Λίγα λεπτά πρίν, είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση από μέλος της ομάδας του troktikou, που ουσιαστικά ανακοίνωνε το τέλος της λειτουργίας του blog: "Το ξέρω ότι θέλεις να συνεχίσω, όμως δεν μπορώ πια. Δεν έχω άλλη δύναμη φίλε μου, δεν έχω τη δύναμη! Μου λείπεις! Σ' όλους λείπεις. Όμως να ξέρεις ότι το όνειρό σου δεν πέθανε, δεν έφυγε. Ήρθε και ρίζωσε στις καρδιές όλων. Το όνειρο ζει, το όνειρό σου έγινε εφιάλτης για κάποιους... Φίλε καλό βράδυ!
Άραγε θα βρεθούν οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια; Οι άνθρωποι που έριξαν 16 πυροβολισμούς στο σώμα του 37άχρονου δημοσιογράφου...

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

προσωπικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Όχι όμως και που έκλεισε το τροκτικό, γιατί με ενοχλούσαν πολλά πράγματα. Πολλές ειδήσεις, άσχετες μεταξύ τους... Αυτό ήταν το τροκτικό. Αλλά η δολοφονία αυτού του παιδιού είναι άλλο πράγμα και φανερώνει τι πολίτευμα έχουμε στη χώρα μας. Πώς είπατε; Δημοκρατικό;;;;;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Η άτακτη φυγή του Γέρου, αγκαλιά με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάρτηση του, δείχνει τη δύναμη που έχουν οι πολίτες οι "ανώνυμοι" οι "χυδαίοι" και οι "κουκουλοφόροι του παρελθόντος" κατά την κρίση και τους χαρακτηρισμούς και τα γραφόμενα του Γέρου . Μην χαρίζεστε σε κανέναν μπορούμε με τη δύναμη της σωστής κριτικής να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι τη θέση που διεκδικούν δεν την διεκδικούν για αυτούς και τα συμφέροντα τους και το κόμμα τους , αλλά τους την δίνουμε εμείς για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://www.dunlapcusd.net/dms/Noonen/tnoonen/panther.jpg

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε... Best Blogger Tips

ΠΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑ

Είσαι κακοπροαίρετος άνθρωπος.
Ξέρεις μόνο κακίες να βγάζεις.

Πριν κλείσω το blog όντως έκανα, και δεν τελείωσα ακόμα, κάποιες αλλαγές, έβγαλα το cbox, διόρθωσα την αντίστροφη μέτρηση, έβγαλα κάποιες αναρτήσεις γι αυτές δεν είπες τίποτα και άφησα τις πιο επίκαιρες και έγινε το λάθος.
Αντί να μου το πεις άρχισες το βρίσιμο, και δεν άφησες ούτε μια ώρα να περάσει.

Τόσο μίσος και τόση κακία γιατί?
Αλλά θα μου πεις ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ είναι σαρκοφάγο ζώο.
Να σαι καλά.

Γράφεις όπου βρεις ακόμα και σε άσχετες αναρτήσεις

alex είπε... Best Blogger Tips

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε τα σχόλιά σας, να μην εμπεριέχουν χαρακτηρισμούς και προσβλητικές εκφράσεις. Επίσης, καλό θα ήταν, τα σχόλια να συνάδουν με τις αναρτήσεις. Όπως και να έχει, σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με τις "επισκέψεις" σας, αλλά φροντίστε να μην "εκμεταλλεύεστε" το δικαίωμα της δημοκρατίας και της ανωνυμίας... Δεν θα θέλαμε να βλέπουμε προσβλητικά σχόλια για άλλο blog, ούτε για ανθρώπους. Δεν νομίζουμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό. Εκ του Loutrakiblog...

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Η στοχοποίηση και η δολοφονία ενός blogger το κλείσιμο ενός blog η ανωνυμία ή επωνυμία και η φίμωση στα blog θεωρώ ότι είναι σχετικά με το θέμα μας, συγχωρέστε με αν έχω λάθος .

Η συγνώμη μου είναι ειλικρινέστατη προς τον blogger του δημοτικά σχόλια εφόσον έγινε λάθος και από ότι είδα η ανάρτηση είναι πάλι στη θέση της, επίσης να συμπληρώσω ότι ζητάω και συγνώμη από τον κύριο Γέρου στο κομμάτι που του έριξα ευθύνες για την αφαίρεση της ανάρτησης .
Η θέση και η κριτική μου είναι αμετακίνητη για τους χαρακτηρισμούς του κύριου Γέρου για την ανωνυμία .
Για τους χαρακτηρισμούς που μου αποδόθηκαν από τον blogger του δημοτικά σχόλια , δεν κρατάω κακία , ίσως να χει δίκιο ίσως ξέφυγα πιο πολύ από ότι έπρεπε , και να φάνηκε έτσι , έκανα επίθεση αλλά όχι αναίτια...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία , ότι είχα να πω το είπα δεν δίνω άλλη συνέχεια στο θέμα εκτός και αν προκύψει κάτι νέο .

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://www.dunlapcusd.net/dms/Noonen/tnoonen/panther.jpg

mi.fi είπε... Best Blogger Tips

Άποψή μου είναι,,ειδικά προς τους νέους υποψηφίους δημάρχους ή νέους δημοτικούς συμβούλους,, να είμαστε πιο διαλλακτικοί και ανεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους γιατί όπως και να το κάνουμε,πέρα από από την οποιαδήποτε-προηγούμενη-άσχετη με δημοτικά ίσως,εμπειρία που πιθανόν να έχουν, συμφέρον ΌΛΩΝ μας είναι η σωστή κριτική σε θέματα που μας απασχολούν σήμερα και θα απασχολήσουν αύριο τον νέον διευρυμένο δήμο μας..Εγώ θα'θελα να επικεντρωθούμε σε καίρια ζητήματα που ''καίνε'' τον τόπο,μέσω δημοσίου διαλόγου και μετά έχουμε όλο τον χρόνο να αναλωθούμε σε ''λάθη'' ή μη του παρελθόντος..Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσω ενός ελεύθερου διαλόγου που θέλουμε να υπάρχει εδώ,ότι πολλοί bloggers θα καταννοήσουν την ελευθερία που υπάρχει στον μέσον και αποσμασματικά ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά του!Εμείς σαν loutrakiblog δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε ''γνώμη΄΄,αυτό θα το κάνετε ΕΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ρε παιδιά,με καλύψατε..πωπω μακάρι να έχουμε δημοκρατία εδώ και όλα θα γίνουν!Όλα τα σχόλια στα blogs να είναι ελεύθερα,γιατί αν δεν είναι,,ΔΕΝ είναι blogs!τόσο απλά!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Πάντως θεωρώ ότι το δικό σας blog εκτελεί έργο ψυχοθεραπείας. Ότι μας κόβουν σε άλλα blog (δες Λάμπρου, dimotika κ.λ.π) τα βάζουμε στο δικό σας έστω και σε άσχετο θέμα. Έτσι μπορεί να ακουστεί η άποψή μας. Αυτό μας εκτονώνει, δεν μπορώ να πώ! Ευχαριστούμε!!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Είναι σωστό κάποιος που φιλοδοξεί να διοικήσει έναν Δήμο να πιστεύει ότι όσοι γράφουν στα blogς είναι όμοιοι με τους κουκουλοφόρου;Είναι σωστό ένας δημοκρατικού προφίλ υποψήφιος να στερείται σύγχρονων αντιλήψεων;;
Αυτές οι κρυφοφασιστικές αντιλήψεις οπλίζουν τα χέρια των δήθεν νοθετών και καταργούν την ελευθερία έκφρασης. Είναι όμως πολύ ασχημο τα ίδια τα blogς (Σφεντόνα-Διογένης-Δημοτικά σχόλια) να κόβουν τα σχόλια γιατί δεν αρέσουν. Σε ποιόν δεν αρέσουν λοιπόν;; Ποιός είναι πίσω από τα κοψίμματα;;Ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετούν;; Τελικά η ελευθερία σχετίζεται με σκοπιμότητες για αυτούς τους "δημοκράτες";;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ε, καλά πίσω από τα κοψίματα π.χ τον Λάμπρου δεν ξέρεις ποιός κρύβεται; Παύλος Παύλου. Για τόλμα να βάλεις σχόλιο αρνητικό για τον Παύλου στο Διογένη και αν το αναρτήσει σφύρα μου κλέφτικα!!!
Τώρα τελευταία γύρισε και προς τον Λογοθέτη. Βέβαια προσωπικά θεωρώ ότι μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στον Κώστα αυτή η συμπάθεια!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger